BackCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTSend e-mailvCal/iCal
Date:
lør, 17 jun 2017     
Time:
11:00
Venue:
Stjørdal torg
Contact person:
Ove Welvang,Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Website:
http://www.svmc.no
Telephone:
40460332

Stjørdal Veteran Motorsykkel Club ønsker alle med veteran-motorsykkel, scooter og moped velkommen til Stjørdalsløpet lørdag 17. juni 2017.

Det blir som vanlig et tradisjonelt veteranmotorsykkel-løp med innlagte konkurranser og stopp på severdigheter.

Oppmøteplass er Stjørdal Torg: Sving av E6 til E14 mot Stjørdal sentrum, deretter til venstre i andre rundkjøring og torget ligger på høyre hånd etter ca 100 meter. Det blir skiltet.

Påmelding kl 9 -11
Start kl 11
Møt opp i god tid og få servert kaffe og vaffel og slå av en hyggelig motorsykkelprat før start.

Løpet starter på Stjørdal Torg og vil gå til Frosta og Tautra. Vi følger relativt lite trafikkerte veier, hovedsakelig på asfalt. Underveis blir det lagt inn omvisning, konkurranser og stopp hvor det blir anledning til å kjøpe forfriskninger, mat o.l. Turen vil gå tilbake til klubbhuset hvor vi avslutter med en enkel middagsservering som er inkludert i startkontingenten. Alt dette for den hyggelige som av kr 300,- for fører og 150,- for passasjer.

Be gjerne venner og kjente møte opp for å beskue gammel motorsykkelhistorie på Stjørdal Torg fra kl 9 til 11. Velkommen skal dere være til en trivelig dag med masse flotte motorsykler og hyggelige folk.

Kontaktpersoner

Ove Welvang: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 40460332

Erik Sakshaug: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 92817989