Forside

Velkommen til SVMC sin hjemmeside.

SVMC på Facebook: https://www.facebook.com/groups/1707568292876408/

Stjørdal Veteran Motorsykkel Club ble etablert i 1998 av entusiaster på gamle kjøretøyer i Stjørdal. Klubben er tilsluttet Norsk Veteran Motorsykkel Club (NVMC) og har nærmere 100 medlemmer. Vi har Norges fineste klubblokale i fjøset på en gård som ligger ca 6 km øst for Stjørdal sentrum i retning Sverige. Her har vi ca 100kvm disponibelt med møtelokale, vinterlagringsplass/mekkerom og et stort nytt kjellerlokale med StripAll, sandblåsekabinett osv. Klubben har stor aktivitet med møtekvelder, kjøring og div arrangementer - oversikt finner du under terminliste.

SVMC arrangerer Stjørdalsløpet hvert år i juni. Løpet har økende deltagermasse og har de siste årene hatt omkring 50 deltagere. Dato for løpet i 2018 er lørdag 23. juni og det vil bli et utvidet arrangement ifm at SVMC har 20 års jubileum. Sett av helga allerede nå :-) Mer info finner du på  "Stjørdalsløpet 2018" i hovedmenyen. 

Klubben har masse medlemmer som stor kompetanse på restaurering av motorsykler og mopeder som de med glede deler med andre. Av sykkelmerker som finnes i klubben kan vi nevne noen: Ariel, BMW, BSA, Dnepr, DKW, Excelsior, Gnome Rhone, Harley Davidson, Henderson,  Honda, Husqvarna, Indian, Maico, MZ, Nidaros, Nimbus, Norton, NSU, NV, Royal Enfield, Simpson AWO, Suzuki, Tempo, Termoped, Triumph, Vespa, Velocette, Viktoria, Yamaha, Zündapp.

Går du svanger med tanker om oppussing: Meld deg inn i SVMC, du får utrolig mye igjen for de 250 kronene.

Ønsker du å bli medlem i klubben? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller bruk "Kontakt oss" på hovedmenyen.

 

 Bilderesultat for indian 1936